Pastrav la cuptor cu sos de usturoi

de adnia in Pastrav, 24 Ian 2013 | 12682 vizualizari

 

Am intrat in criza de timp...si apoi intru in alta...si tot asa.
Deci, e timpul mancarurilor extrem de rapide si cu efort putin, dar si gustos, nu?

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 2 lamai
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 iaurt cremos mic
  • sare, piper
  • cateva frunzulite de busuioc si menta
  • patrunjel tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor cu sos de usturoi:

Asadar, am decongelat 2 pastravi, pe care i-am sarat, piperat si stropit cu zeama de lamaie si i-am asezat pe gratarul cuptorului, cu o tava plina cu apa dedesubt. Am dat la foc mic, lasand pastravul sa se gateasca lent.

Cat timp pestele s-a copt incet in cuptor, am pregatit sosul: am strivit 3 catei de usturoi, am frecat bine cu sare si 1 lingurita ulei de masline, am adaugat un iaurt cremos, cateva frunzulite de busuioc, menta si patrunjel. Am servit pestele cu acest sos si decor de lamaie.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

24.01.2013, 16:11

plaaaace

Bunica 1

24.01.2013, 19:03

aici este de mine

adnia 1

24.01.2013, 21:34

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav in folie